Uz suvoditeljicu Nives Ivanišević

Marko Tolja ponovno će preuzeti mikrofon na Narodnom radiju

Portal Novilist.hr

Probna snimanja su u tijeku, a čini se da je voditeljski par kliknuo na prvu.Nakon devet godina Marko Tolja ponovno će preuzeti mikrofon na Narodnom radiju, a partnerica suvoditeljica bit će mu Nives Ivanišević koja ove godine slavi 11 godinu u eteru. U Living Room Acousticu, radijskoj emisji, voditeljski debi dogodit će se u četvrtak s početkom u 18 sati. Probna snimanja su u tijeku, a čini se da je voditeljski par kliknuo na prvu.


– Ovo nije klasični voditeljski angažman. Ja sam zapravo neko smetalo koje će Nives i našim gostima stvarati dodatne probleme u komunikaciji. Tu sam da bih svoje kolege podsjetio na neka zajednička druženja, da nešto zajedno otpjevamo, možda i da izvučem neke detalje o njihovoj karijeri kojih se ni oni sami ne bi sjetili. Uglavnom, sve je usko vezano uz glazbu, sjedim za klavirom i osjećam se kao doma. Tako ću se i ponašati, opušteno, najavio je Tolja.
Par se veseli novom projektu i zajedničkoj suradnji. Nakon devet godina odsustva s voditeljskog posla Marko ima i manju tremu, ali smatra kako je pozitivna trema uvijek prisutna.


– Trema mora biti, i kada imam koncerte, a pogotovo kada radim nešto što nije sasvim “my cup of tea”. Veselim se svakom gostu, druženju, pjevanju i nadam se da ćemo publici ponuditi nešto friško i zabavno, iskreno priznaje.
Tolja će imati i manji zadatak da nauči Nives pjevati, što je ona uz smijeh komentirala:


– Obećao je da će me naučiti pjevati, što je prema mom mišljenju nemoguće, a možda i odsvirati neku pjesmu, pa ću mu maksimalno izlaziti ususret oko svega što će trebati u voditeljskom smislu. Na snimanje najave došli smo modno usklađeni pa se nadam da ćemo biti usklađeni i u ostalome. Tolja i ja smo se upoznali ranije, ali nikada nismo poslovno surađivali. Vjerujem da će to funkcionirati bez problema.


No, poput pravog gentelmana, Tolja prepušta glavnu ulogu Nives najavljujući kako će ona biti glavna, a on malo više zadužen za glazbeni dio. Za svoju partnericu ima same komplimente.


– Mislim da smo zadatke odlično podijelili u samom startu. Nives je top, simpa, cool, nepretenciozna, rekao je.
U sljedećih nekoliko mjeseci Nives i Marko ugostit će neke od najvećih domaćih glazbenih zvijezda, ali potrudit će im i zapapriti čime najavljuju dobru zafrkanciju i brojna iznenađenja. U ovoj sezoni moći slušati obrade stranih hitova u izvedbi domaćih glazbenika. Living Room Acoustic je projekt koji živi već petu sezonu, a 28. listopada, od 18 sati, a emisija će se moći slušati i gledati svakog drugog četvrtka na narodnom i narodni TV-u.