Valentinovski koncert br. 2

Marko Tolja u velikoj dvorani Centra Gervais: Ovakvu tremu nisam imao niti kad sam prvi put pjevao pred ljudima

Mirna Šumberac

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Ovo je zapravo bal pod maskama, nećete nam uzeti karneval, šalio se Tolja i zahvalio publici na dolasku i strpljenju pri slušanju koncerta pod zagušljivim maskama.OPATIJA – Večeras je u velikoj dvorani Centra Gervais održan valentinovski koncert br. 2 Marka Tolje “All you need is love”. Naime, kako su ulaznice za koncert koji će biti održan na Valentinovo, 14. veljače, bile potpuno rasprodane, Festival Opatija omogućio je publici još jedan koncert koji je održan danas. Ukupno je za oba koncerta (ras)prodano oko 240 ulaznica te je tako ispunjen kapacitet dvorane. Tolja i bend, kao i gotovo svi glazbenici koji nastupaju u Gervaisu, nisu skrivali uzbuđenje izazvano prvim nastupom nakon gotovo godinu dana.


foto: Vedran Karuza


– Ovakvu tremu mislim da nisam imao prije 15 godina kada sam prvi put pjevao profesionalno pred ljudima… Ovo je zapravo bal pod maskama, nećete nam uzeti karneval, šalio se Tolja i zahvalio publici na dolasku i strpljenju pri slušanju koncerta pod zagušljivim maskama.


Riječki pjevač i kantautor publici je pružio romantičnu i zabavnu večer. Tijekom koncerta Tolja i bend nebrojeno su puta zaslužili aplauze, ali i navale smijeha najčešće zbog šala na vlastit račun.


foto: Vedran Karuza
Uz izvedbe svjetskih evergreena “Fly me to the moon”, “Sway”, “Yesterday”, zapjevao je i vlastite pjesme poput “Deja vu”, “Sva blaga ovog svijeta”, “Zaplesale su sjene”, “Putujem”, s naglaskom da je pjesme “O tebi ovisan” i “Budi budna” izveo prvi put uživo. Uz pjesmu koju je napisao svojoj ženi “Sve što nisam ja” na publiku su počeli padati crveni baloni u obliku srca koji su dodatno dočarali valentinovsku atmosferu.


foto: Vedran Karuza


Glazbenu pratnju Tolji činili su vrhunski glazbenici – Ivan Popeskić svirao je klavir, Ivan Pešut gitaru, Henry Radanović bas gitaru i kontrabas te Branimir Gazdik bubnjeve.