O tebi ovisan

Marko Tolja snimio video za lepršavu pjesmu kojom će se predstaviti na Splitskom festivalu

Ivana Kocijan

FOTO: PR

FOTO: PR

Ljeto je stiglo, a s njim i puno razloga za ples.Nova pjesma Marka Tolje »O tebi ovisan« kojom će se uskoro predstaviti na Splitskom festivalu, jučer je dobila i službeno videoizdanje.


Ljeto je stiglo, a s njim i puno razloga za ples.


Jedan od dobrih razloga mogla bi biti i lepršava pjesma za koju je riječki glazbenik sam napisao glazbu i tekst.
S idejom da dočaraju upravo taj vedri, ljetni i plesni senzibilitet pjesme, Marko se sa svojom već uigranom ekipom, Artemom Duskhinom i Mateom Jurčićem iz Lumiere produkcije, uputio u Rijeku i Opatiju gdje je snimao spot.


– Bio bih jako sretan kada bih i ovom pjesmom pronašao svoj put do publike, barem dijelom kao što smo Mia i ja to uspjeli s pjesmom »Sva blaga ovog svijeta«, rekao je Tolja, misleći pritom na dva Porina koje je na nedavnoj, vrlo posebnoj i neuobičajenoj dodjeli te glazbene nagrade, osvojio u kategoriji za najbolju mušku vokalnu izvedbu, ali i najbolju vokalnu suradnju s Mijom Dimšić na još uvijek aktualnoj pjesmi »Sva blaga ovog svijeta«.


Prema njegovim riječima, »O tebi ovisan« najpozitivnija je pjesma koju je ikad napisao.


– Samo veselje, sreća, osmijeh, ples i ljubav! Ono što nam sada najviše treba. »O tebi ovisan« je pjesma upravo o tome. O ljubavima svih boja i oblika… Bez iznimaka, jer ona je jedna i unverzalna!


Volio bih da bude poziv na ples i pozitivu u ovim toplim mjesecima koji su pred nama i koji su nam jako potrebni. Sretan sam i da je mogu prvi put izvesti upravo na Splitskom festivalu za koji me vežu samo predivne uspomene.


Genijalci iz Lumiere Productiona opet su rasturili video, kao i svi divni ljudi u njemu. Hvala vam svima od srca!


»Otjeraj tugu«, napiči osmijeh na lice i zaboravi na sve brige, poručio je.