Prekrasne lokacije

Marko Kutlić i Arija Rizvić u Gorskom kotaru snimili spot

Ivana Kocijan

Foto: : IVAN OJDANIC

Foto: : IVAN OJDANIC

Talentirani pjevač u videu za pjesmu »Budi moja noć« ugostio partnericu iz showa »Zvijezde pjevaju«Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavio je novu pjesmu »Budi moja noć«, koja donosi dosta drugačiji zvuk od onoga na kakav smo dosad naviknuli u njegovim izvedbama. Produkcija je vrlo organska i svaki je instrument odsviran uživo u studiju.


Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, a za aranžman i glazbenu produkciju pobrinuli su se Dragan Brnas-Fudo i Ante Gelo.


Pjesmu prati i zanimljiv videospot u kojem se uz Marka pojavljuje i mlada redateljica i glumica Arija Rizvić, s kojom je nedavno pobijedio u HRT-ovu showu »Zvijezde pjevaju«. Videospot je snimio i režirao Josip Ninković.
– Sretan sam što nakon skoro godinu dana izlazim s novom pjesmom iza koje mogu stati glavom i bradom. Drago mi je da sam na njoj imao priliku surađivati s Damirom i Vjekoslavom.


Pjesma je drugačija od onog što sam dosad radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. Sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći. Posebno me veseli što spot krasi moja draga prijateljica i kolegica iz showa »Zvijezde pjevaju« Arija Rizvić, s kojom je, kao i uvijek, bilo zabavno i ugodno surađivati, rekao je Marko.


Arija također nije skrivala zadovoljstvo novom suradnjom.


– Sretna sam što sam dio priče i spota Markove nove pjesme te što nas dvoje nakon pobjede u HRT-ovu showu »Zvijezde pjevaju« opet surađujemo, ali ovaj put kao glumci. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama Gorskog kotara i uživali smo snimajući, a sviđa mi se i što se u spotu postigla pomalo snovita atmosfera i jedan poseban ugođaj kao što ga ima i sama pjesma. Prvi put kada sam čula pjesmu, odmah mi je ušla u uho i vjerujem da će biti veliki hit na radijskim postajama, rekla je.