Povratak u prošlost

Marko Grubnić nedavno je pričao o milijunu. Pronašli smo njegov stari intervju kada je pričao o češljanju Barbika

S.M.

Foto: Instagram & Foto: Daniel Kasap (2008)

Foto: Instagram & Foto: Daniel Kasap (2008)

Ponekad se volimo podsjetiti kako su domaće zvijezde izgledale i što su radile u početku svojih karijeraMarko Grubnić, populari Modni mačak, danas ima svoje poslovno carstvo i prepoznatljivo ime. Uz prepoznatljivo ime, njeguje i poseban stil kojeg redovito možemo vidjeti na njegovom Instagram profilu. 


Luksuzni život kakav vodi danas, nije vodio uvijek. Niti je oduvijek plijenio pažnju svojim istančanim modnim kombinacijama.


Nedavno se čak posebno obrecnuo na tzv. “hejtere”, pa je na svom InstaStoryju napisao, između ostaloga: “Jeste li me ponizili? Niste… Jeste li me uvrijedili?
Niste… Radite samo sebi štetu. Jer dok vi vrijeđate, razbijate glave i tastaturu otkud meni pare, i kako i zašto, ja sam za to vrijeme okrenuo još milijun… I što ćete sad? Ako kažem da ste glupi, je li to isto govor mržnje?


Jest… Ali spuštam se na sekundu na vašu razinu da shvatite, i učinite nešto dobro za sebe – prestanite širiti govor mržnje, život će vam biti puno ljepši, vidjet ćete… Jer hejteri su u stvari iskompleksirana mentalna sirotinja”.


S obzirom na to da se ponekad volimo podsjetiti kako su domaće zvijezde izgledale i što su radile u početku svojih karijera,  naišli smo na stari intervju kojeg je Marko Grubnić dao za Red Carpet.


Priča je to o njegovim početcima na domaćoj javnoj sceni u kojoj se Grubnić osvrnuo na neke humoristične dogodovštine. Jedna od njih je i ona u kojoj je nekome htio napraviti frizuru, a taj je netko bio skeptičan.


Marko je tada odgovorio: “Draga, koliko sam ja Barbika počešljao u životu, pa da ne znam tebi napravit’ frizuru.”


Uz Marka Grubnića, u videu se pojavljuju i njegovi roditelji koji su ispričali simpatične priče o tome kakav je Marko bio kao beba.