Pjevačica

Marija Šerifović o nedavnom javnom ispadu bijesa: ‘Rijetko mi dođe da žuta minuta…’

S.M.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL/ Twitter Screenshot

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL/ Twitter Screenshot

Prisjetimo se, u kolovozu je snimljena kako nasred ulice u Beogradu urla, psuje i udara po automobiluPjevačica Marija Šerifović za novu.rs otkrila je da joj psiholog puno pomaže u njezinom kontroliranju života. S psihologom radi već dobrih 20 godina, a uz njegovu pomoć pokušava svoje dane učiniti što boljima i učinkovitijima. Ne skriva ni kako osim njega, to često radi i sama sa sobom ili joj u tome pomažu ljudi koji je okružuju.


Opisala je i kako podnosi “stresne” životne situacije.


“Rijetko mi dođe žuta minuta, to mi se možda pet puta dogodilo do sada u životu… To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala riješiti, nekada ne… Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa”, kazala je.
O nedavnom skandalu kada je  snimljena kako nasred ulice u Beogradu urla, psuje i udara po automobilu, kazala je: “Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smijem, glasno se svađam, glasno volim… Ne znam drugačije”.


Anonimni izvor je o incidentu za srpski Kurir objasnio kako je došlo do sukoba, kazavši da je riječ o klasičnoj ljubomori.


“Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je histerizirati”, otkrio je.


Dodao je i da su prije incidenta Marija, njezina partnerica i prijateljice bile u noćnom izlasku.