Obiteljski trenuci

Maja Šuput objavila romantične fotke povodom godišnjice braka: “Napravili smo nešto savršeno”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Među prvima čestitale Franka Batelić i Bojana Gregorić Vejzović.Maja Šuput obilježila je godišnjicu braka sa suprugom Nenadom Tatarinovim romantičnim fotkama na Instagramu.


Objavila je tri obiteljske fotografije, a na prvoj su samo ona i suprug. Poziraju na kauču uz prigodno postavljena pića te pritom izmjenjuju nježne dodire i poglede.


Iduće dvije fotografije ukrasio je i njihov sinčić Bloom, a pjevačica je objavu popratila riječima: “Sretna nam godišnjica braka mužiću. Nek’ smo živi i zdravi još godina sto. Sad bar znamo da smo napravili nešto savršeno.”
U desetak minuta od objave, prikupila je već više od dvije tisuće “lajkova”, a godišnjicu su paru među prvima čestitale Franka Batelić i Bojana Gregorić Vejzović.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)Podsjetimo, njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je Nenad bio direktor jednog šibenskog hotela, a upravo tamo su se i upoznali. Par se zaručio 11. siječnja 2018. na Maldivima, a onda su se 11. svibnja 2019. vjenčali na luksuznom imanju u istarskim Balama.