Želi podijeliti svoje putovanje

Madonna priprema film o svom životu, a ovih dana očekujemo i odabir glumaca

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @madonna

FOTO/Instagram @madonna

"Fokus ovog filma uvijek će biti glazba", kaže pjevačica.Madonna bi trebala napisati i režirati vlastiti biografski film za Universal Pictures zajedno s Juno Diablo Cody. U nastanku je priča o Madonninom usponu, a producentica Amy Pascal, Malih žena i Spider-Mana: Into The Spider-Verse, producirat će i ovaj film.


View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on“Želim prenijeti nevjerojatno putovanje na koje me život poveo kao umjetnika, glazbenika, plesača – ljudsko biće, koje se pokušava probiti u ovom svijetu”, rekla je Madonna o svom novom poduhvatu za Variety.
Fokus ovog filma uvijek će biti glazba. Glazba me pokretala, a umjetnost održavala na životu. Toliko je neispričanih i nadahnjujućih priča, a tko bi to mogao bolje ispričati od mene. Bitno je da svoj život i glas podijelim sa svojom vizijom. ”


Iako ovo nije Madonnin redateljski prvijenac (režirala je Filth and Wisdom iz 2008. i dobitnika Zlatnog globusa 2011. W.E.), ovo je možda film najvišeg profila na kojem je radila u cijeloj karijeri.


View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on