Vrlo nezgodno

Madonna na meti optužbi: Čini se da je “fotošopirala” svoju glavu na tijelo druge osobe

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Madonnini obožavatelji prozivaju pjevačicu da odgovori na optužbe i ispravi stvari.Madonna (62) se našla na meti optužbi koje joj je uputila TikTokerica Amelia M. Goldie (28) putem videa. Video je, naravno, postao viralan.


Goldie u videu optužuje pjevačicu da je “fotošopirala” svoje lice na njezino tijelo tijekom promoviranja albuma “Rebel Heart” 2015. godine na Instagramu.


TikTokerica kaže da je mislila da se radi o šali kada je prvi puta vidjela fotogorafiju. Nije to tada uzela zaozbiljno sve dok nije vidjela da je riječ o službenom profilu Madonne.
Za BuzzFeed je kazala: “Dva puta sam je pokušala kontaktirati putem Instagrama, ali nije bilo odgovora. Definitivno bih se nasmijala i rekla da sam polaskana, ali naravno da sam htjela vidjeti da sam potpisana.”


@ameliamgoldieWhen Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) #ohno #madonna


♬ Oh No – Kreepa


Madonna se o ovome nije oglasila, kao niti njezini glasnogovornici.


S druge strane, Madonnini obožavatelji prozivaju pjevačicu da odgovori na optužbe i ispravi stvari s Goldie.


“Ovo je grozan photoshop i ti si grozan lopov”, “Ovo je razina photoshopiranja na kojoj sam ja bila s jedanaest godina” i “Zašto je ovo još uvijek online?”, samo su neki od pitanja koje je ekipa postavljala na društvenim mrežama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Madonna (@madonna)