"Ka more je život"

Luka Nižetić predstavio novu pjesmu: “Doživio sam je vrlo emotivno”

Ivana Kocijan

Foto: BORNA HRŽINA

Foto: BORNA HRŽINA

"Uz ništa slabiju melodiju uvjeren sam kako će među slušateljima pobuditi razne osjećaje, kako sreće, sjete, prolaznosti, tako i uvijek potrebnog optimizma", kaže NižetićSplitski glazbenik Luka Nižetić predstavio je pjesmu »Ka more je život«, četvrti singl s nadolazećeg petog studijskog albuma, za koju glazbu i stihove potpisuje priznati kantautor Mario Mihaljević, a aranžman Branimir Mihaljević i Ante Gelo. Pjesma je dobila i videospot u režiji Sandre Mihaljević, snimljen u predivnom krajoliku kršne Like, na nadrealnim lokacijama otoka Paga te u pitomom krajoliku okolice Zaprešića.


– Dugo sam čekao na ovu pjesmu, punih petnaest godina. Radi se o pjesmi koja je nešto drukčija od mojih dosadašnjih prepoznatljivih veselih i ritmičnih uradaka. Doživio sam je vrlo emotivno i blisko mom trenutačnom životnom iskustvu. Našao sam se u tekstu koji odmah na prvu okupira pažnju i vjerujem kako će se i ostali poistovjetiti s njom.


Uz ništa slabiju melodiju uvjeren sam kako će među slušateljima pobuditi razne osjećaje, kako sreće, sjete, prolaznosti, tako i uvijek potrebnog optimizma. Zahvalan sam Mariju Mihaljeviću što mi je ukazao povjerenje i napisao mi možda i pjesmu karijere. Vrlo sam je osobno doživio i potrudio se u nju utkati zadnji atom svojih emocija. Ova pjesma jednostavno u malo riječi opisuje naše živote, izjavio je Luka.