MTV nagrada

Lorde neće nastupiti na ceremoniji VMA. Nisu baš dobro objasnili što se dogodilo

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevačica je ove godine na popisu nominiranih u kategoriji "najbolja kinematografija" za svoj hit "Solar Panel"Nadolazeći nastup Lorde na ovogodišnjoj dodjeli MTV nagrada (VMA) je otkazan, piše MSN.


Organizatori događaja na svom su Twitter profilu vijest objavili uz nejasno objašnjenje.


“Zbog promjena elemenata u produkciji, Lorde više ne može nastupati na ovogodišnjoj ceremoniji. Volimo Lorde i ne možemo dočekati njezin nastup na VMA pozornici u budućnosti”, stoji u objavi, a “promjene” nisu pojašnjenje.
Lorde je ove godine na popisu nominiranih u kategoriji “najbolja kinematografija” za svoj hit “Solar Panel”, ali ne zna se ni hoće li uopće doći na dodjelu s obzirom na otkazani nastup.


Ovogodišnje otkazivanje nastupa je već drugi put da pjevačica neće nastupiti na ceremoniji. 2017. godine je dan prije nastupa dobila upalu grla i nije mogla pjevati.


Umjesto opcije lip-sync, pjevačica je na pozornicu stavila boom box i plesala uz studijsku verziju svoga hita “Homemade Dynamite”.


Ovogodišnju dodjelu nagrada vodi Doja Cat, a nastupit će Olivia Rodrigo, Shawn Mendes, Lil Nas X, Foo Fighters i Justin Bieber.