Krađa

Lopov provalio u automobil Doris Pinčić, ukrao joj laptop i prodao ga za 500 kuna

A. P.

Foto: Instagram/Doris Pinčić

Foto: Instagram/Doris Pinčić

Provalnik je već odavno poznat policijiProvalnik Alen I., kojeg Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu tereti za seriju provala u skupocjena vozila iz kojih se domogao vrijednih stvari, provalio je i u auto omiljene televizijske voditeljice Doris Pinčić.


Provalom u njezin Mercedese GLA 200D voditeljicu je oštetio za oko 3600 kuna koliko je bio vrijedan njezin laptop marke HP.


“Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić. Laptop sam prodao za 500 kuna na kraju. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Na sebi sam nosio maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu”, priznao je tužiteljstvu, kako prenosi Jutarnji list.
Policija je otkrila da je u vozila provaljivao razbijanjem stakala najmanje devet puta od 3. svibnja do 17. prosinca 2021. Većinom je krao laptope, kabele, ključeve, bluetooth slušalice, USB uređaje, laserski metar, punjače tableta i mobitela, ali našli su se tu i predmeti kao liječnička dokumentacija, police osiguranja pa čak i sportska torba s Under Armour opremom.