»Nemoj čekat’ sutra«

Legendarni Vladimir Kočiš Zec ima novi singl

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

U 73. godini života pjevač i dalje objavljuje hitove kao i na početku svoje trideset godina duge, uspješne solističke karijereSuradnja Vladimira Kočiša Zeca s izdavačkom kućom Croatia Records koja traje još od 1969. godine ponovo se pokazuje uspješnom. Novim singlom »Nemoj čekat’ sutra« Zec planira osvojiti srca publike premijernom izvedbom na CMC Festivalu Vodice 2021.


Veliki je to povratak majstora radiofoničnog rifa, fraze i pjesme na festival na kojem se zadnji put predstavio 2018. godine pjesmom »Usne boje Venere«. U 73. godini života Vladimir Kočiš Zec i dalje objavljuje hitove kao i na početku svoje trideset godina duge, uspješne solističke karijere, a nova pjesma izlazi nakon objave studijskog albuma »Nostalgija« koji je oduševio publiku.


»Nemoj čekat’ sutra« vesela je ljubavna pjesma za koju glazbu, tekst i aranžman potpisuje upravo Kočiš Zec, dok aranžman puhačke sekcije potpisuje Ante Gelo. Iza produkcije izuzetno simpatičnog videospota stoji Zdravko Valentin koji je već godinama u glazbi kao autor, aranžer, producent i redatelj.