Moderni trap izričaj

laurkakojapjeva objavila singl “Apokalipsa”

Novi list

Foto: Heksagon Music

Foto: Heksagon Music

Nova ženska trap zvijezda novim singlom pomiče predrasudeIako danas u modernom trap izričaju većinom dominiraju muški izvođači, laurakojapjeva objavila je novi singl “Apokalipsa” kojim pokazuje da se ljepši spol itekako može nositi sa trenutnim glazbenim trendovima.Poznato je da danas postoji jako mali broj ženskih izvođača s domaće scene koji se okušao u modernom trap izričaju, no Laura nam govori da za njih u ovom svijetu itekako ima mjesta i publike željne promjena i novih talentiranih imena.


Foto: Heksagon Music

Foto: Heksagon Music
Svi će se složiti da je domaća scena željna za novim imenima, posebice ženskog roda.


Apokalipsa je odličan uvod i potencijal za jednu veliku i zanimljivu glazbenu priču. Prekriženih prstiju čekamo da se možda napokon izrodi ženski izvođač dosljedan utjecaju i uspjesima glazbenika susjednih zemalja.


Foto: Heksagon Music

Foto: Heksagon Music


Na pjesmi joj je gostovao Matt Shaft, koji potpisuje produkciju, dok je spot za pjesmu snimio i montirao Leo Suhorski, stoji u priopćenju diskografske kuće Heksagon Music.


“laurakojapjeva” svima je već poznata na društvenim mrežama na kojima snima obrade popularnih pjesama te sveukupno broji preko 70 tisuća pratitelja.