»Samo ti si ona«

Lana Lovreković & Dario Terglav objavili emotivni duet: ‘Kliknuli smo na prvu!’

Ivana Kocijan

Foto: MARIJA TADIĆ

Foto: MARIJA TADIĆ

Stihove pjesme napisala je Štefanija Soldan, uglazbio ih je Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar ValenčićNakon dva uspješna singla »Dalje plešeš sam« i »Riječi pogrešne«, objavljena u izdanju Menarta, varažinska pjevačica Lana Lovreković se, u duetu s riječkim kolegom, pjevačem Darijom Terglavom, obraća malo starijoj publici emotivnom baladom »Samo ti si ona«.


– Dugo sam razmišljala o tome da napravim duet, ali sam osjećala da treba doći onaj moment kada se »poslože sve kockice«. Čim sam čula prve taktove demo snimke »Samo ti si ona«, znala sam da je to to!


Darija sam upoznala sasvim slučajno preko svog skladatelja Marka Tomasovića i izvršne producentice Ane Borić. Kliknuli smo na prvu i oduševio me koliko je opušten i zabavan, rekla je Lana.
Riječki glazbenik Dario Terglav poznat je publici na području Istre i Kvarnera jer je sudjelovao na mnogim festivalima.


– Lanu pratim od početka njezine suradnje s Markom Tomasovićem i Anom Borić. Jako mi se sviđa njezin vokal i način interpretacije pa sam bez razmišljanja pristao na ideju da napravimo zajedno pjesmu jer sam znao da će biti pun pogodak, rekao je Dario.


Stihove pjesme napisala je Štefanija Soldan, uglazbio ih je Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, dok je za cijeli proces stvaranja i suradnje bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.


– Ova pjesma u sebi nosi jako puno emocije, što tekstom, što aranžmanom. Nadamo se da će se i publika pronaći u toj emociji u jednakoj količini koliko je i nama bio užitak stvarati je, poručili su Lana i Dario.