Taco Bell

Lady Gaga ogrlicu vrijednu 30 milijuna dolara odabrala za posjet fast-foodu: Uhvatili je zaštitari

S.M.

Lady Gaga/REUTERS

Lady Gaga/REUTERS

"Svi su poludjeli jer sam još nosila ogrlicu", otkrila je pjevačica.Lady Gaga se tijekom virtualnog gostovanja u emisji “The Graham Norton Show” prisjetila kako je krenula u Taco Bell. Ne bi priča bila neobična da glazbena diva u tu posjetu nije krenula nakon dodjele Oscara kada joj je vrat krasila skupocjenua Tiffany ogrlica. Pjevačicu su na kraju zaustavili zaštitari čuvenog dijamanta.


“Nisam znala što će se dogoditi te večeri, bila sam jednostavno sretna što sam tamo. Sestra i ja smo prolazile kroz backstage i kada sam otišla nisam se nikome javila, a još sam na sebi imala dijamantnu ogrlicu”, prisjetila se Lady Gaga događaja s prošlogodišnjih Oscara.


Glazbenica je te večeri kući odnijela kipić za najbolju originalnu pjesmu za film “Shallow”.
Gaga je htjela proslaviti svoju pobjedu, pa objasnila: “Svi su poludjeli jer sam još nosila ogrlicu. Kada sam išla do Madonnine kuće, zaštitari su me gledali. Kada smo stigle pred Taco Bell, auto mi je zaustavljen, a zaštitari Tiffanyja su mi pristojno uklonili ogrlicu s vrata!”, kazala je pjevačica, a prenosi Page Six.


Spomenutu je ogrlicu prije nje nosila jedino Audrey Hepburn, a prestižni dijamant nazvan “Tiffanyjev dijamant” najskuplji je komad nakita ikada odabran za šetnju crvenim tepihom na dodjeli Oscara.