Koji i Gustav

Lady Gaga nudi 500.000 dolara nalazniku svoja dva ukradena psa

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Objavljeno je da su joj ljubimci ukradeni, a šetač pasa nastrijeljen.Pop zvijezda Lady Gaga ponudila je 500.000 dolara nagrade za svoje pse, francuske buldoge koji se zovu Koji i Gustav, a ukradeni su u Hollywoodu, rekao je izvor u četvrtak nakon što je objavljeno da je šetač pasa nastrijeljen.


Gaga, koja je sada u Rimu gdje snima film, ostavila je tri svoja buldoga kod kuće u Hollywoodu, piše The Daily Mail.


Portal je prenio da je Gagin šetač pasa u srijedu navečer nastrijeljen, a treći pas, kujica Miss Asia pobjegla je, ali je poslije pronađena.
Nešto iza 22 sata u srijedu, muškarac naoružan poluautomatskom puškom pucao je na šetača pasa i zatim pobjegao u bijelom vozilu s ukradena dva francuska buldoga.


Policijski časnik iz Los Angelesa Drake Madison rekao je da je nastrijeljeni muškarac prevezen u lokalnu bolnicu i da njegovo stanje nije poznato.


Izvor blizak Lady Gaga, koji je želio ostati neimenovan, rekao je da je pjevačica objavila email [email protected] kao kontakt za povratak pasa te da je ponudila nagradu.


Francuski buldog popularna je pasmina i sve se više uzima kao kućni ljubimac, pa se za štene izdvaja i do nekoliko tisuća dolara.