U završnoj epizodi

Kylie Minogue i Jason Donovan ponovo zajedno; “Bilo je to emotivno iskustvo za njih”

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

"Oduševljeni samo su Jason i Kylie pristali igrati posebnu ulogu u finalu serije", objavio je izvršni producent serije Jason Herbison. Kylie Minogue i Jason Donovan vraćaju se u australsku sapunicu “Susjedi”, objavili su producenti u nedjelju.


Obje australske zvijezde pokrenule su svoje karijere u dugovječnoj sapunici koja će se idući mjesec prestati emitirati nakon 37 godina. Minogue i Donovan pristali su se pojaviti u završnoj epizodi.


Produkcijska kuća Freemantle sapunicu je pokušala ‘udomiti’ u Britaniji, gdje desetljećima ima kultnu sljedbu, nakon što je Channel 5 objavio da je više neće emitirati. Nije im to, međutim, pošlo za rukom.
Prije nego što su postali globalno popularni, Minogue i Donovan glumili su televizijski par u popularnoj sapunici i tajno bili par i u stvarnom životu. Ta je romanca završila kad je Kylie upoznala pjevača INXS-a Michaela Hutchencea.


“Oduševljeni samo su Jason i Kylie pristali igrati posebnu ulogu u finalu serije”, objavio je izvršni producent serije Jason Herbison.


“Scott i Charlene (likovi koje su igrali Donovan i Minogue) najpoznatiji su par ‘Susjeda’ i završetak ne bi bio isti bez njih”, dodao je.


“Bilo je to emotivno iskustvo za njih, za nas i siguran sam da će biti za naše gledatelje”.


U ‘Susjedima’, sapunicu uz kojoj su odrasli naraštaji Australaca i Britanaca, karijere su počeli i filmske superzvijezde Margot Robbie i Russell Crowe.