Beauty mogulica

Kylie Jenner se pohvalila prirodnim izgledom, ali javnost nije zadovoljna: ‘Ne laži, sve je to plastična kirurgija!’

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Prirodna ljepota je izraz koji ne bi trebao biti u vokabularu ove obitelji", stoji u jednom od komentaraKylie Jenner je iskoristila svoj Instagram profil ne bi li pokazala kako joj izgleda lice s minimalističkim make-upom kojeg joj je nanijela dugogodišnja kozmetičarka Ariel Tejada.


Uz kožu koja blista, perfektno oblikovane obrve i nježno rozi ruž, Kylie je u videoisječku selfie stila, pokazala nekoliko poza.


“Ova šminka je nešto drugo”, kazala je u kameru zumirajući detalje svoga lica i trepćući.
“Nisam gotovo ništa napravila”, čuje se kozmetičarka Ariel u pozadini na što Kylie odgovara: “Da i zaista je je***no lijepo. Jer mi ni ne treba puno, Ariel.”


Kozmetičarka se s njome složila i dodala: “Jer si prirodno prekrasna”, što je izjava koju je i sama Kylie potvrdila prije nego li je video završio, naglasivši riječ “prirodna”.


Njezini video isječci nisu dobro prošli kod dijela javnosti koji se doslovce nasmijao na riječ “prirodna”.


“Prirodno je očito nova riječ za ‘kozmetički i kirurški’ pojačano”, stoji u jednom od komentara, dok u drugom piše: “Prirodno je otići plastičnom kirurgu poput sake druge žene u njezinoj obitelji.”


Prirodna ljepota je izraz koji ne bi trebao biti u vokabularu ove obitelji. Svi ste platili promjene na svojim licima i tijelima, nema tu ništa prirodno”, treći je zaključak.


Neki pak vjeruju da je trenutni izgled najmlađe članice klana Kardashian – Jenner rezultat odrastanja i prolaska kroz pubertet. Većina ih doduše, vjeruje da s njezinim izgledom pubertet nema veze već glavnu riječ vode fileri, operacija nosa, mogući implantati u grudima i stražnjici te liposukcija.