Kultne legende

Kuzma & Shaka Zulu sutra navečer u River Pubu

Ivana Kocijan

Kuzma & Shaka Zulu / Foto DAMIR ŠKOMRLJ

Kuzma & Shaka Zulu / Foto DAMIR ŠKOMRLJ

U subotu u Riveru očekujte samo dobre vibracije i obilje zabave i plesaSutra u River Pubu nastupaju Kuzma & Shaka Zulu, legende koje uživaju kultni status i čije pjesme pune klubove i recept su za najluđe provode.


Dvojac za čiji se nastup uvijek traži karta više na scenu se probio 90-ih singlovima »Jedna mala Iva« i »Party (Ruke gore)«. Godine 1994. objavili su prvi album »Prva liga«, koji je iznjedrio i svevremenske hitove poput »U mojoj ulici« (ne prodaje se trava), »Vozimo se, vozimo«, »Puknuta ekipa« i »Prva liga«. Pjesme s tog albuma, koje se i danas rado emitiraju na radiopostajama, grupi su donijele slavu i probitak na domaću scenu.


Do danas su objavili četiri albuma te singlove novijeg datuma »Retardi sa fejsa«, »Naloži do kraja eMPe3« i »Budi mlad, budi lud«. U subotu u Riveru očekujte samo dobre vibracije i obilje zabave i plesa.
Nakon njihovog nastupa na scenu stupa Teo Fantazija sve do 4 ujutro. Ulaznice su u pretprodaji na donjem šanku Rivera po cijeni od 8 eura, a na dan koncerta cijena će im biti 10 eura. Koncert počinje u 21.30.