»Nisi me bio vrijedan«

Krčka pjevačica Stefany opravdala nadimak “najljepši glas Hrvatske”. Poslušajte obradu starog hita

Edita Burburan

Foto: KARLA MATULINA

Foto: KARLA MATULINA

Prisjetimo se legendarne grupe Mandi i vokala Mirjane Gönz.Najljepši glas Hrvatske, nadimak koji je prati još od sudjelovanja u tv showu »The Voice«, krčka pjevačica Stefany je još jednom opravdala obradom nekadašnjeg dance hita »Nisi me bio vrijedan«. Hit uz koji se 90-ih nije mogao zamisliti niti jedan party niti dance večer u klubovima, Stefany je iznijela na svoj senzualan način s puno funky ritma.


Prisjetimo se legendarne grupe Mandi i vokala Mirjane Gönz koja je prije 28 godina postavila ovaj ultimativni hit koji i danas svima odzvanja u sjećanju. Pjesma »Nisi me bio vrijedan« osvježena je novim aranžmanom Gorana Kovačića i Vriska.


Sama Stefany vrlo je zadovoljna rezultatima, pa bi ova raspjevana Krčanka mogla i ovo ljeto obojiti ovim retro funky zvukom i rasplesati sve na jadranskim plažama.
– Veliko mi je zadovoljstvo što sam baš za tu pjesmu snimila cover i mogu reći kako smo se vrlo brzo dogovorili oko svega i baš mi je bilo lijepo na snimanju. Radila sam s pravim profesionalcima, opisuje Stefany svoja iskustva ispred mikrofona, ali i ona ispred kamere.


– Na snimanju videospota je bilo jako opušteno i lijepo, promijenili smo nekoliko odjevnih kombinacija, igrali smo se bojama i svjetlima i mislim da će se i drugima svidjeti, simpatično je istaknula je i zahvalila Croatia Recordsu i CMC televiziji na pozivu u ovaj projekt koji među ostalim ima za cilj oživljavanje starih hitova kroz moderne pop aranžmane.