Čestitka

Kraljevska obitelj usprkos svađama pokazala poštovanje prema Meghan Markle

Hina

Foto:Reuters

Foto:Reuters

Na službenom Twitter računu Buckinghamske palače, na kojemu kraljevska obitelj redovito izvješćuje o aktivnostima kraljice Elizabete i ostalih njezinih članova, objavljena je i zajednička fotografija kraljice i MeghanLONDON Britanska kraljevska obitelj u utorak je putem Twittera uputila rođendansku čestitku Meghan, vojvotkinji od Sussexa i supruzi princa Harryja, iskazavši na taj način naklonost paru koji se sa sinom ranije ove godine preselio u Sjedinjene Države.


Na službenom Twitter računu Buckinghamske palače, na kojemu kraljevska obitelj redovito izvješćuje o aktivnostima kraljice Elizabete i ostalih njezinih članova, objavljena je i zajednička fotografija kraljice i Meghan.


Snimljena je 2018. godine tijekom njihova prvog i jedinog zajedničkog službenog kraljevskog angažmana, kada su u lipnju posjetile Cheshire te ondje službeno otvorile Mersey Gateway Bridge i posjetile Chester’s Storyhouse Theatre.
I Harryjev otac, princ Charles, kao i njegov stariji brat, princ William, porukom su Meghan uputili najljepše želje za njezin rođendan.


Meghan i Harry preselili su se u Los Angeles sa sinom Archiejem početkom godine, nakon što su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, a odluka je uslijedila nakon nesuglasica s ostalim članovima obitelji i usred goleme medijske pozornosti koju su one privukle.


Harry (35) je priznao da su se on i William udaljili zbog međusobnih nesuglasica, a Meghan je objelodanila da se za vrijeme trudnoće osjećala nezaštićeno, jer je od kraljevske institucije očekivala da je zaštiti od priča objavljenih u medijima koje su tada naškodile njezinu mentalnom zdravlju.


Prošli se mjesec par distancirao od biografije u kojoj stoji da je Harry mislio kako neki članovi njegove obitelji ne vole njegovu američku suprugu, bivšu glumicu.


Par se ogradio od knjige “Pronalazak slobode” Omida Scobieja i Carolyn Durand koja izlazi u kolovozu. Meghan i Harry su istaknuli da nisu dali nikakav intervju za biografiju te da ih nitko nije kontaktirao.