Nerazdvojni

Kourtney Kardashian pratila supruga na koncertu u čast Tayloru Hawkinsu, podijelila fotke iz backstage-a

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Travis Barker i najstarija sestra Kardashian klana vjenčali su se prije 3 mjesecaOd trena kad su javno objavili svoju vezu najstarija sestra Kardashian i bubnjar grupe Blink-182 su nerazdvojni.


Tako Kourtney Kardashian vjerno prati svojeg supruga po turnejama, a najnovijim fotkama na Instagramu pokazala je kako ga je bodrila iz backstage-a na koncertu u čast preminulog bubnjara grupe Foo Fighters koji se u u subotu održao u Londonu.

Kourtney je za tu priliku odabrala pravi “rock and roll” outfit, te je bila odjevena u dužu majicu kratkih rukava s Taylorovim licem na prednjoj strani, ispod koje je nosila crnu dolčevitu s rukavicama i ogroman crni kožni remen sa srebrnim ringovima, a look je zaokružila Balenciaga mini torbom i crnim čizmama do koljena.


Njezina sestra Khloe Kardashian brzo je komentirala objavu s tri emojija crna srca i porukom: “Evo moje “rock and roll” djevojke”.


Njezin suprug je također komentirao objavu i napisao: “Hvala ti što si mi se pridružila u tako posebnoj večeri. Volim te moja ženo.”


Kourtney i Travis poznati su po svojim škakljivim fotkama, na kojima ne skrivaju koliko su sretni i zaljubljeni. Tako je prije nekoliko tjedana objavila video, u kojem sjedi u krilu svojeg supruga dok on pokušava vježbati.