Nova frizura

Kourtney Kardashian iznenadila drastičnom promjenom: ‘Ne odgovara ti ova faza!’

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Zašto uvijek kožni outfiti? Blink 182 nije metal bend", stoji u jednom od komentara na njezin lookKourtney Kardashian je objavila svoju najdrastičniju promjenu imidža do sada. Kultnu tamno smeđu kosu koja joj je svih ovih godina bila zaštitni znak dok su njene sestre redovito mijenjale svoju boju, ofarbala je u platinasto plavu.


Novi look prvi put je otkrio njezin suprug Travis Baker u videu na Instagramu. Na snimci je zahvalio obožavateljima na potpori nakon što je bio na operaciji zbog slomljenog prsta. U video-klipu koji je u međuvremenu obrisan, vidi se Kourtney sa svježe ofarbanom kosom svezanom u pundžu.


I sama Kourtney kasnije je objavila novu boju kose na Instagram Storyju, a Travisov sin Landon komentirao je: “Plavuša!”
Nakon toga je i službeno na feedu objavila dvije fotografije nove frizure, poziravši pritom u kožnom outfitu zbog kojeg su nastali brojni komentari.


“Zašto uvijek kožni outfiti? Blink 182 nije metal bend”, “Nedostaje mi njezina dugačka kosa i prijašnji stil odijevanja”, “Prelijepa je, ali ova rock faza joj ne odgovara”, samo su neki od njih.