Slavna sestra

Kourtney Kardashian Barker odbrusila svima koji su komentirali njezino “novo” tijelo

L. S.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

U prošlotjednoj epizodi popularnog showa Kourtney se osvrnula na brojne komentare vezane uz njeno tijeloZa razliku od sestara Khloé i Kim, koje pune portale vijestima o totalnoj tjelesnoj promjeni i ostavljanju ‘BBL’-a u prošlosti, Kourtney Kardashian Barker je u prošlotjednoj epizodi obiteljskog showa podijelila kako je posve zadovoljna sa svojim novim oblinama.


Kourtney, ime iza Poosha i nedavna osnivačica već sad popularnog vitaminskog brenda Lemme, ispričala je kako joj se tijelo rapidno mijenja radi mnogih hormona i suplemenata koje mora uzimati radi procesa potpomognute oplodnje.

“Osam mjeseci tretmana definitivno je ostavilo posljedice na moje tijelo, kako mentalno tako i fizički. Mislim da mi je trebalo puno da dođem u poziciju gdje se osjećam ugodno i sretno s novim promjenama”, izjavila je Kourtney.


Komentari na društvenim mrežama su svakojaki, te dok ju brojni fanovi obasipaju komplimentima, brojni komentari su izrazito negativni i uvredljivi. Međutim, Kourtney izjavljuje da joj njezin muž, Travis Barker, pruža veliku podršku u borbi protiv negativnosti.


Gledajući svoje stare fotografije, rekla je kako je u potpunosti prihvatila i zavoljela svoje ‘novo’ tijelo, ističući kako joj je upravo ono podarilo troje djece, a nada se uskoro i četvrto!