And just like that...

Procurilo koliko Sarah Jessica Parker zarađuje po epizodi serije “Sex and the City”. Iznos je astronomski

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Usporedbe radi, za ulogu u seriji "Divorce" na HBO-u, zarađivala je "mizernih" 275 tisuća dolara po epizodi.Sarah Jessica Parker ponovno se vratila ulozi legendarne Carrie Bradshaw u revivalu kultne serije “Sex and the City: And Just Like That…”.


Slavna je glumica prema pisanju portala Harper’s Bazzaar poprilično podebljala svoje financijsko stanje jer za svaku epizodu u novoj seriji, glumici na račun sjeda milijun dolara. Novih je epizoda deset pa nije teško doći do brojke od čak deset milijuna dolara za repriziranje uloge popularne njujorške kolumnistice.


Usporedbe radi, za ulogu u seriji “Divorce” na HBO-u, zarađivala je 275 tisuća dolara po epizodi.
Celebrity Net Worth piše da je glumica zaradila 15 milijuna dolara za ulogu u prvom filmu “Sex and the City” dok je za drugi dio potpisala ugovor od 20 milijuna dolara.


Originalna serija prikazivala se šest sezona, a za svoju je vodeću ulogu kroz sezone zaradila ukupno 200 milijuna dolara.


Za prve je tri sezone zaradila oko 50 milijuna dolara, a u četvrtoj je sezoni postala i producentica pa je po epizodi zarađivala nevjerojatnih 3.2 milijuna dolara.