NESVAKIDAŠNJI AMBIJENT

Klapa Rišpet održala koncert na moru pred više od 300 brodica

P. N.Rakaljska uvala Luka bilo je mjesto na kojem se proteklog vikenda održao koncert za pamćenje Usidri se za Rišpet 2021.’


Članovi klape Rišpet za svoje fanove pripremili su nešto vrlo posebno. Svi oni koji su željeli biti na ovom koncertu pod zvjezdanim nebom, to su mogli isključivo sa svojim brodicama, te su tako imali prilike uživati u najljepšim klapskim izvedbama. Klapa Rišpet pjevala je sa centralnog broda na kojemu su se nalazili, okruženi sa mnoštvom manjih brodica, a sve to bio je jedinstveni prizor.


Preko 300 brodica, došlo je na ovu nezaboravnu noć, a posjetitelji su bili ne samo iz cijele Istre, nego i susjednih Cresa, Lošinja…
Ono što je svakako zanimljivo je, kako je klapu Rišpet po prvi puta u Rakalj, doveo Stjepan Hauser, 2017. godine, kada se otvarala pješačko – biciklistička staza, a od tada pa sve do danas traje ljubav istarskog mjesta i klape.


Nakon toga, uslijedili su tradicionalni ljetni koncerti, a sve je kulminiralo ove godine, doista najimpresivnijim morskim koncertom do sada, koji je trajao više od dva sata.