Kim Kardashian se zbog stroge dijete razboljela: ‘Bila sam potpuno izbezumljena’

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kim je tijekom tri tjedna izgubila više od sedam kilograma.Kim Kardashian je u razgovoru za Allure otkrila više o strogoj dijeti kojoj se podvrgnula uoči ovogodišnje Met Gale.


Kim je tijekom tri tjedna izgubila više od sedam kilograma ne bi li stala u legendarnu haljinu Marilyn Monroe. Takva rigorozna dijeta ubrzo je ostavila posljedice.


“Bilo je to emotivni vrtuljak. Samo pronaći haljinu bilo je teško, a kamoli nagovoriti ih da je odjenem. Morala sam nositi rukavice i oko haljine su zaštitari i mora se koristiti poseban papir… A ja nisam stala u haljinu.
Dva tjedna prije Met Gale izgubila sam nekoliko kilograma, a onda sam izgubila sve što sam trebala i stala sam u haljinu. Nisam mogla vjerovati”, otkrila je Kim.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)Kardashianka inače jede isključivo biljnu prehranu, a za dijetu prije Met Gale, prešla je na meso. Tada joj se dogodilo da joj se totalno pogoršala psorijaza od koje je dobila i psorijatični artritis.


“Nisam mogla pomicati ruke. Bilo je vrlo bolno i otišla sam kod reumatologa koji me stavio na steroide. Bila sam izbezumljena. Kasnije sam maknula meso iz prehrane i sve se smirilo”, kazala je za spomenuti časopis.


Psorijaza je kožna bolest koja uzrokuje osip sa svrbežom i ljuskastim mrljama, najčešće na koljenima, laktovima, trupu i tjemenu. Kim se sa psorijazom bori već godinama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)Njezina je dijeta u javnosti bila izrazito kritizirana, na što se osvrnula i sama Kim riječima: “Da sam se izgladnjivala, rekla bih da to nije dobra poruka. Ali ja sam imala nutricionista i trenera. Nikada u životu nisam pila više vode.


Ne vidim kritike prema ljudima koji gube kilograme za uloge u filmovima, oni se tada smatraju genijalcima. Toliko stvari jednostavno nije u redu.”