Lokacija još nepoznata

Otkriveno kako Kim Kardashian planira rođendan: Od privatnog aviona do testova na COVID-19

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Goste će pokupiti u ranim jutarnjim satima idućeg tjedna te privatnim avionom odvesti na lokaciju.Kim Kardashian u tajnosti planira privatnim avionom dovesti 30 najbližih prijatelja na privatni otok kako bi proslavila 40. rođendan, otkriva Page Six.


Iznajmila je privatni tropski otok, a gostima još nije otkrila točnu lokaciju iako se sumnja da je odredište negdje na Karibima.


Goste će pokupiti u ranim jutarnjim satima idućeg tjedna te privatnim avionom odvesti na lokaciju. Izvori kažu da su se gosti već testirali na COVID-19 te da će ponoviti testiranje tijekom vikenda ne bi li se uvjerili da su svi sigurni.
Na njezinom će se rođendanu pojaviti većinom obitelj i suprug Kanye West. Od bliskih prijatelja, izvori navode da će partyju prisustvovati Jonathan “Foodgod” Cheban.


“Gosti znaju kada trebaju biti spremni da ih se pokupi na avion. Destinacija je tajna zbog privatnosti”, kazao je jedan izvor.


Mediji za sada nagađaju da je riječ o Necker otoku Richarda Bransona gdje stane 22 gostiju ili Kamalame Cay, privatni otok na Bahamima gdje je Serena Williams provela svoj medeni mjesec s Alexisom Ohanianom 2017. godine.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)