Nije joj dosta

Kim Kardashian otkrila kako je došla do ravnog trbuha: “Bolno je, ali vrijedi!”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pomalo kontradiktorno "gura" trend pozitivnog odnosa prema svome tijelu dok se sama često upušta u brojne zahvate i rigorozne dijeteIako Kim Kardashian ponekad voli izjaviti da pruža podršku svim oblicima tijela, poglavito u kampanjama za svoj brend odjeće SKIMS, najslavnija influencerica na svijetu ne prestaje s tretmanima zbog kojih izgleda mršavije.


Za Met Galu i slavnu haljinu Marilyn Monroe izgubila je popriličan broj kilograma u travnju, ali čini se da joj nije dosta.


Svoj (ionako ravan) trbuh podvrgnula je laserskom zahvatu uklanjanja masnih naslaga o čemu je obožavatelje obavijestila putem Instagram Storyja.
“Mislim da je ovo moj omiljen laser, bolan je, ali vrijedi!”, napisala je na fotografiji koja prikazuje njezin trbuh.


Pomalo kontradiktorno da jedna od vodećih igračica u svijetu ljepote i poduzetništva s jedne strane “gura” trend pozitivnog odnosa prema svome tijelu i grljenju oblina svih veličina, a s druge strane redovito odlazi na raznorazne tretmane jer nažalost, svojim tijelom je rijetko kada zadovoljna.


Pitanje je samo kakvu točno poruku ovakvim objavama šalje mlađim generacijama i svojim obožavateljima koji je doživljavaju kao uzor.