Koncert

Kantautor J. R. August nastupa u Vintage Industrial Baru 29. rujna

Hina

FOTO/Filip Gržinčić

FOTO/Filip Gržinčić

J.R. August će uz već znani materijal promovirati svoj novi studijski album “Still Waters”.Jedan od najznačajnijih hrvatskih kantautora nove generacije J. R. August vraća se 29. rujna u klub u kojem je započeo svoju koncertnu karijeru, zagrebački Vintage Industrial Bar, najavio je organizator koncerta agencija LAA.


Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada na koncertu u Vintageu nastupit će u punom sastavu sa svojim bendom i zborom.


Novim pjesmama “Dealing With The Pain” i “I Forgive Her”, inspiriranim vremenom u kojem živimo, J.R. August će uz već znani materijal s albuma “Dangerous Waters” promovirati svoj novi studijski album “Still Waters”.

Kantautor i producent iz Zaboka pobrao je pohvale domaće i regionalne kritike i publike albumom “Dangerous Waters”, koji se našao na listama najprodavanijih izdanja.


Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, najbolji koncertni album, najbolji video broj te novog izvođača 2020. i 2021. godine, a koncert u Vintageu bit će prilika da pokaže zašto ga zovu izvanserijskim autorom i izvođačem svjetskog kalibra.