Teško je pratiti Kardashianke

Kakva sapunica! Khloe i Tristan su bili tajno zaručeni dok ju je varao na sve strane

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Buzzfeed piše da im je više izvora s osobnim pristupom obitelji potvrdilo informacijeReality serija “The Kardashians” otkrila je odbijanje prosidbe Tristana Thompsona od strane Khloé Kardashian u prosincu 2020. Par je prekinuo vezu kada je Khloe otkrila da ju je varao i napravio dijete osobnoj trenerici Maralee Nichols.


Beba je rođena u prosincu 2021., u isto vrijeme kada je surogat majka u tajnosti nosila dijete Khloé i Tristana, rođeno ovoga ljeta.


Buzzfeed i Entertainment Tonight pišu da je Thompson potajno zaprosio Khloé  po drugi put, a popularna Kardashianka je ovoga puta rekla da. Par je bio zaručen mjesecima, uključujući i razdoblje tijekom kojega je Thompson varao Khloé s Maralee.
Izvor je za Entertainment Tonight otkrio da je Khloé prihvatila prosidbu u veljači 2021. godine, a da se Tristanova afera s trenericom dogodila u ožujku, što je rezultiralo trudnoćom.


Buzzfeed piše da im je više izvora s osobnim pristupom obitelji potvrdilo informacije.


Inače, u novim epizodama reality serije koja prati Kardashianke, Khloé se podvrgnula skeniranju mozga, a rezultati su pokazali promjene koje upućuju da je doživjela ogromne traume s Tristanom koji ju je prvi put prevario 2018. godine, nekoliko dana prije nego je Khloe rodila njihovu kćerkicu True.