Isprika

Justin Bieber objavio javnu ispriku zbog neugodnih komentara

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevač je napisao kako se cijeli dan loše osjećaoJustin Bieber se javno ispričao neidentificiranom korisniku Instagrama.


Pop zvijezda, koja je inače ljubazna prema svojim obožavateljima, objavila je story na svom Instagram profilu, u kojoj se ispričava zbog neprikladnih komentara na objavu nepoznatog korisnika.


Justin je spomenuo kako je objavio nepristojan komentar na nečiju objavu na Instagramu te je shvatio da nije trebao tako nešto napisati.


Foto: Instagram/Justin Bieber

Foto: Instagram/Justin Bieber
U objavi je napisao: “Iz nekog razloga komentirao sam na stranici nekog tipa o njegovom ‘tužnom postojanju’, jer je radio nešto što sam smatrao glupim. Nisam siguran zašto sam imao potrebu to napisati. Ako ga to što je radio čini sretnim, tko sam ja da išta kažem, nadam se da mu to nije povrijedilo osjećaje, to me izjedalo cijeli dan. Tipu kojem sam to napisao, čovječe, žao mi je.”


Mnogi obožavatelji glazbene zvijezde podijelili su njegovu priču. Pjevač je ranije objavio kako je bio prisiljen odgoditi svoju turneju ‘Justice Tour’ nakon što mu je dijagnosticirana Ramsay Hunt bolest. Pjevač će uskoro nastaviti s turnejom, piše EE.