Slavna glumica

Jennifer Garner ponovo radi s Netflixom

Sandy Uran

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Poznata holivudska glumica nastavlja suradnju s popularnom američkom platformom i produkcijskom kućomGlumica Jennifer Garner u novoj je poslovnoj vezi s Netflixom, koji joj je ponudio ulogu glavne zvijezde i producentice u budućim filmskim projektima. Ova uspješna američka platforma i producentska kuća niže uspjehe i potpisuje neke od najpopularnijih TV-serija, potom brojne iznimno gledane TV-showove i dakako filmove.


Njezin dogovor s njima sastoji se u tome da producira nastavak Netflixova obiteljskog filma »Yes Day«, u kojem će reprizirati ulogu Allison Torres, mame koja je svojoj djeci dala 24 sata kako bi riješili obiteljska pravila. Osim navedenog, angažirali su je kao glumicu u Netflixovu ZF filmu naslovljenom »The Adam Project« u kojem igraju i Ryan Reynolds, Zoe Saldana i Mark Ruffalo. Isto tako dobila je poziv da producira filmsku komediju »Family Leave« u kojoj će i glumiti, a čiji je scenarij inspririran knjigom »Bedtime for Mommy« čija je autorica Amy Krouse Rosenthal, koja ujedno potpisuje i filmski projekt »Yes Day«.


Dakle, sve ostaje u obitelji, mogli bismo kazati u šaljivu tonu.
Scott Stuber, glavni šef Netflixa za filmske projekte, koji je s Garner prvi put surađivao davne 2007. godine na Universalovu filmu »The Kingdom» (»Kraljevstvo«), ovim je povodom za medije izjavio:


– Kao glumica, dokazala se u brojnim uspješnim i nezaboravljivim ulogama u akcijskim naslovima, ali i u komedijama te dakako u provokativnim dramama. Svakom aspektu svoga posla pristupa s minucioznom preciznošću pomno vodeći računa o svakom detalju, izvrsno se pripremajući za projekt na kojem radi, što je kao suradnika, poslovnog partnera i producenta čini iznimno vrijednom.
Garner mu je uzvratila komplimentom putem medija.


Poznavajući Scotta petnaestak godina, postoji razlog za poslovnu vezu u biznisu u kojem se rezultati iskazuju tijekom vremena. On je iznimno inteligentan i intuitivan u pogledu snimanja filmova. Imala sam iznimno dobro i kreativno iskustvo radeći na »Yes Day«. Uvidjevši Netflixovu popularnost kojom je obitelj Torres ušla gotovo u svaki dom diljem svijeta navelo me da prihvatim snimanje drugog dijela ovog iznimnog uspješnog projekta, kazala je Garner novinarima.