Emotivni susret

Jennifer Aniston: “Okupljanje prijatelja bilo je nabijeno emocijama”

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Čak se i LeBlanc u jednom trenutku slomioDugo očekivano (s mnogo odgađanja) ponovno okupljanje prijatelja na HBO-u ponudilo je retrospektivu jedne od najomiljenijih komedija ikada, ali prema riječima same Rachel Green, glumci su osjetili mješavinu nostalgije i melankolije kad su se svi ponovno okupili. Jennifer Aniston rekla je kako ih je druženje “snažnije povezalo nego smo očekivali”, budući da su svi od tada igrali toliko različitih uloga i otkad se serija zadnji put prikazivala prije 17 godina.


Aniston je objasnila da nitko nije znao što mogu očekivati. Iako su Aniston i njezini prijatelji Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry i David Schwimmer znali da obožavatelji žele njihovo ponovno okupljanje, nitko od njih nije očekivao način na koji će producent Ben Winston to učiniti bez da se izgubi magija koju je serija imala na gledatelje.


“Zašto raspakirati savršeno zapakiranu seriju? Znate, ostavite je gdje je bila. Nemojmo je ometati”, rekla je Aniston za Lowe. “Pa kad je Ben Winston, naš producent-redatelj, došao do svakoga od nas sa svojom idejom, to je jednostavno odjeknulo kod svih nas. I nije zvučalo kao nešto što bi pojeftinilo ili okaljalo nešto što je savršeno ostalo na svom mjestu.”
“Vraćajući se tamo, bilo je nostalgično na neki način te pomalo melankolično, znate? Jer puno se toga promijenilo i svi smo krenuli različitim putevima,“ izjavila je za Instyle.


Gledatelji znaju da su gotovo svi prolili suze tijekom posebnog okupljanja, iako je Aniston primijetila da se Schwimmer uspio suzdržati. LeBlanc, s druge strane, nije imao čeličnu odlučnost svog kolege.


“Čak se i LeBlanc u jednom trenutku slomio. Znate, gospodin Čvrsti momak. Znate, naš brat. Gospodin Neprobojni. Naš veliki brat koji bi ubio bilo koga da vas gleda krivo. Čak se i on raznježio i pustio”, dodala je Aniston.