Prijatelji

Jennifer Aniston navela Brada Pitta kao jednu od svojih najdražih gostujućih zvijezda u Prijateljima

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Pitt se prvi put pojavio u osmoj sezoni kao Will ColbertDugo očekivano okupljanje Prijatelja konačno je premijerno prikazano na HBO Maxu, ali prvo, glumačka postava donosi zabavne sitnice o voljenoj seriji. U nedavnom intervjuu za Access, Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow otkrile su tko iz glumačke ekipe daje najbolje savjete, tko ih drži najorganiziranijima i koje su njihove omiljene gostujuće zvijezde. Nakon što su kao neke od svojih favorita naveli Bena Stillera, Reese Witherspoon, Paula Rudda, Seana Penna, Charlieja Sheena i Aishu Tyler, Aniston je također istakla da je njezin bivši suprug Brad Pitt bio sjajan. “Gospodin Pitt je bio prekrasan”, rekla je, dodavši Kudrow, “Bio je fantastičan!”


Pitt se prvi put pojavio u osmoj sezoni kao Will Colbert, stari Rachelin i Monicin srednjoškolski poznanik i kolega iz Rossovog kluba I Hate Rachel Green. Aniston i Pitt još su bili u braku za vrijeme snimanja epizode, ali na kraju su se razveli u siječnju 2005.


Na predstojećem će se okupljanju naći razne gostujuće zvijezde, uključujući Jamesa Cordena, Davida Beckhama, Justina Biebera, BTS, Jamesa Cordena, Lady Gagu, Mindy Kaling i Malalu Yousafzai, prenosi Popsugar.