Wilmer Valderrama

Je li Demi Lovato singl posvetila glumcu “Ludih 70-ih” jer ju je zaveo kada je imala 17?

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

"Koji je*** pristanak? Brojke su ti govorile ne", pjeva LovatoDemi Lovato je nedavno objavila najnoviji singl s albuma “Holy Fvck”, a pjesma nazvana “29” našla se u središtu medijske pozornosti.


Lovato je na TikToku još ranije ovog mjeseca objavila dio pjesme, a njezini su se obožavatelji duboko poistovjetili s tekstom. Uskoro je to postala nepisana himna usmjerena na starije muškarce koji “uživaju u društvu” mlađih djevojaka.


Obožavatelji nagađaju i da bi pjesma mogla biti udarac Wilmeru Valderrami, glumcu koji se proslavio ulogom u “Ludim 70-ima” te s kojim je Lovato bila u vezi (s prekidima) od 2010. do 2016. godine.
Par se upoznao kada je Lovato imala 17, a Valderrama 29. No, Lovato je kazala da vezu nisu započeli dok nije napunila 18.


“Napokon 29 / Baš kao i ti tada / Mislila sam da je to tinejdžerski san, samo fantazija / Je li bila tvoja ili moja/ 17 /”, stih je njezine pjesme.


“Premlada za vino / Samo pet godina razlike / Učitelj i učenica / Daleko od nevinog / Koji jeb*** pristanak / Brojke su ti govorile ne / Ali to te nije zaustavilo/”, nastavlja dalje.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Demi Lovato (@demilovato20.08.92)Ono što je još više usmjerilo na misao da je pjesma doista posvećena Valderrami, idući su stihovi u kojima Lovato naglašava da je “pravi kolekcionar” i da je “12 godina stariji od sadašnje djevojke”. Pritom dodaje da to sada možda više nije toliko strašno, ali i da ona zna bolje od toga.


Valderrama je trenutno zaručen za dvanaest godina mlađeg modela, Amandu Pacheco.


2014. godine Lovato je u jednom intervjuu pohvalila Valderramu jer joj je pomogao nositi se s bulumijom, a godinu dana kasnije je izjavila da ju je volio na način na koji je mislila da ne zaslužuje na Instagramu.


U njezinom dokumentarcu iz 2018. godine (“Simply Complicated”), Lovato je kazala da će njezino srce uvijek biti uz Wilmera unatoč tome što su 2016. prekinuli.


“Sigurna sam da nikada neću upoznati nekoga koga ću moći usporediti s njime, ali trudim se biti otvorena uma i srca”, kazala je.