»Da vrati se sve na staro«

Jasmin Stavros priželjkuje povratak na staro normalno

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

- Svi želimo život bez restrikcija, bez zabrana i svega onoga na što smo navikli.Jasmin Stavros, jedan od veterana domaće zabavne glazbe, još je jednom pokazao da ima neslomljiv duh i da ga ništa ne može spriječiti da snima pjesme koje vole sve generacije. Nedavno je slomio nogu, no ni to ga nije spriječilo da snimi spot za pjesmu koja ima duboko značenje. Pjesma »Da vrati se sve na staro« nastala je kao izraz vapaja punog čežnje i želje za povratkom na staro normalno koje znamo i u kojem smo do nedavno živjeli. Za pjesmu je snimljen i videospot.


– Svi želimo život bez restrikcija, bez zabrana i svega onoga na što smo navikli. Vjerujem da će se pjesma svidjeti publici i to ne govorim zato jer je ja pjevam, nego zato što sam na sceni gotovo pola stoljeća i znam što publika voli. Ovo je iskrena pjesma koja dolazi iz srca, a stihovi govore o onome što svi osjećamo otkako nas je pokosila pandemija.


Pjesma kaže: »Da vrati se sve na staro, to bi bilo ono pravo« – i to je ono što svi želimo. Iz nas, kao druželjubivog naroda, jednostavno se prolama krik koji sam konkretno i sveobuhvatno prenio kroz osam jednostavnih stihova u svom prepoznatljivom i originalnom izričaju, rekao je Stavros.
Glazbu i stihove za pjesmu potpisuju Marija Badovinac i Zvonimir Dropuljić, a za aranžman je bio zadužen Mirko Šenkovski Geronimo. Režija i videoprodukcija spota nastala je u suradnji s D.L.M. studijom. Izvršni producent projekta je Ljubo Šeperić–Luppo.