Italee Watson

Jamajčanska reggae zvijezda u novom hitu Brain Holidaysa

Ivana Kocijan

Brain Holidays/Doringo Photography

Brain Holidays/Doringo Photography

Spot donosi prekrasne lokacije Jamajke i prenosi dio nezaboravnog otočkog iskustva dijela ekipe Holidaysa koji su povodom 20. obljetnice glazbenog djelovanja u Tuff Gong studiju snimili novi albumRIJEKA Ambasadori ljubavi i pozitivnih vibracija iz grupe Brain Holidays predstavili su singl »Petar Pan« nastao u suradnji s poznatom jamajčanskom pjevačicom, modelom, pjesnikinjom, producenticom i aktivisticom Italee Watson.


Slatka, romantična strana života svima je poveznica s podrškom i partnerstvom, a »Petar Pan« ocrtava upravo taj bezbrižni svijet. Spot donosi prekrasne lokacije Jamajke i prenosi dio nezaboravnog otočkog iskustva dijela ekipe Holidaysa koji su povodom 20. obljetnice glazbenog djelovanja u Tuff Gong studiju snimili novi album.


»Petar Pan« stiže nakon singla »Kuća puna ritma«. Snimati u studiju legendarnog Boba Marleyja Holidaysima je bilo ostvarenje sna i jedan od najboljih načina za obilježavanje dvadeset godina postojanja.
– Ova pjesma bila nam je favorit s albuma, kad nam je Italee došla u studio na snimanje, dogodila se totalna magija. Nadam se da će ljudi dio te magije prepoznati u ovoj pjesmi, rekao je frontmen i osnivač Brain Holidaysa Marko Gaćina