Treba znati

Izvukli smo Top 5 situacija kada se Neven Ciganović genijalno našalio na svoj račun

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Od njegovih modnih kritika nisu pobjegle najveće hrvatske zvijezde, a ni Jelena KarleušaNajpoznatiji hrvatski starletan (sorry Grubniću), ˝čovjek operacija˝, britki jezik hrvatske estrade koji je svjetsku popularnost stekao zbog nezgode s penisom, odnosno, trajne erekcije penisa – sve je to beskompromisni Neven Ciganović Cigi.


Od njegovih modnih kritika nisu pobjegle najveće hrvatske zvijezde, a ni Jelena Karleuša, koju je toliko naljutio da se s njim obračunala putem društvenih mreža.


U posljednje vrijeme na meti su mu Antonija Blaće i Maja Šuput s čijim oblekama zbija šale, ponajviše tako što pronalazi jeftine kućne potrepštine i modne “krpice” na online trgovini AliExpressu i uspoređuje ih s odjevnim kombinacijama dama sa scene.
Iskren i simpatičan, poznat je po humoru i kako nikoga ne štedi, pa ni sebe. Izvukli smo Top 5 situacija kada je Cigi nabacio šalu na svoj račun. Pa, krenimo redom:


Cigi: Vegeta


Na fotografiji piše “Kod mene doma, samo je Vegeta Natur prirodna”. Moramo li išta dodati? Osim, možda, Cigi – sjedi 5!Cigi: Azijski komandos


Iskren kakav je, Cigi je priznao da je nastala fotografija propali tutorial te da sada izgleda kao azijski komandos. Vjerujemo da je riječ “azijski” upotrijebio kako bi naglasio kako fotka izgleda niskobudžetno kao i krpice iz Kine za koje je uvjeren da Maja Šuput naručuje.Cigi: Noć vještica


Dat ćemo vam mali hint. Pogledajte rupu na bundevi. Cigi, legendo!Cigi: Češki turist


Fraza “češki turist” je nezamisliva bez ljetnih šlapa i neizostavnih čarapa. Ljeto u Zagrebu Cigi je odlučio obilježiti kao turist i to odvažnijom i šarenijom kombinacijom. Česi su – čuli smo – na aparatima.Cigi: Sudbina na dlanu


Dok leži u rozom, u bejzbolskoj rukavici drži plastičnog Kena, a uz opis fotografije je napisao: “Trenutak kada uzmeš sudbinu u svoje ruke.” Ovo šalu proglašavamo apsolutnom pobjednicom šala na svoj račun. Cigi, s nestrpljenjem očekujemo još!