Sex and the City

Izašao je teaser-trailer ‘And Just Like That’ – s datumom lansiranja

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

To je trenutak koji su obožavatelji serije "Sex and the City" čekali - datum za povratak Carrie i prijatelja, 17 godina nakon što je originalni show završio.U teaser-traileru, streaming servis HBO Max objavio je da će nova spinoff serija od 10 dijelova “And Just Like That…” debitirati 9. prosinca.


Prve dvije epizode emitirat će se tog datuma, a sljedećih osam epizoda će biti premijerno svakog četvrtka nakon toga, objavio je HBO Max u priopćenju za javnost.


HBO Max opisuje kao “novo poglavlje” originalne hit emisije, “And Just Like That…” pratit će fashionistice Carrie, Charlotte i Miranda koje glume Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon dok plove životom u svojim 50-ima.

Originalna serija “Sex and the City” prikazivala se na HBO-u od 1998. do 2004., a kreirao ju je Darren Star, prema istoimenoj knjizi Candace Bushnell.


Pratio je žene dok su doživljavale uspone i padove u ljubavi, karijeri i prijateljstvu u svojim 30-ima.


Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu u originalnoj seriji iz 90-ih i 00-ih, neće se vratiti u novom izdanju, u kojem će se pojaviti neka nova lica, kao i stari prijatelji.


Ranije ove godine Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon objavile su teasere o nadolazećoj seriji na svojim Instagram stranicama, sa snimkama New Yorka uz tekst “I samo tako… priča se nastavlja…”