Revolucija je u zraku

Izašao je službeni trailer za treću sezonu serije “The Handmaid’ s Tale”

P. N.

Foto: screenshot

Foto: screenshot

Službeni trailer otrkiva zastrašujuću priču i stvaranje nekih novih alijansi u Gileadu



Još nas malo dijeli od početka treće sezone popularne serije “The Handmaid’ s Tale” (Slušnjikina priča). Nova sezona na male ekrane vraća nam se 5. lipnja, a sudeći prema traileru koji je upravo izašao, donosi nam obećavajući nastavak uzbudljive priče.


Podsjetimo, druga sezona završila je tako što je June u zadnji čas odlučila odbaciti slobodu ne željevši iza sebe ostaviti stariju kćer, dok je mlađu poslala u sigurnost u Kanadu. Serija koja je izazvala mnogo reakcija diljem svijeta sada se nastavlja u jednako uzbudljivom tonu, a ono što možemo saznati iz trailera jest da je June odlučna u ostvarivanju svog nauma i spremna poduzeti drastične mjere u ime višeg cilja.


Iako su kadrovi dosta nejasni i drže nas u neizvjesnosti, ono što možemo raspoznati su sekvence poput one u kojoj June i Serena Waterford sjede u salonu i uživaju u cigareti, a u kratkom trenutku vidimo Serenu koja stoji usred zapaljene kuće, vjerojatno svoje.




Sudeći prema prizorima, očekuje nas velika borba protiv distopijskog Gileada, a mi s nestrpljenjem odbrojavamo dane do početka nove sezone.


Pogledajte službeni trailer: