Nova odgoda

Ivanka i Mrle otkazali vjenčanje samo dan prije zakazane svadbe, mladenka dobila koronu

Portal Novi list

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević

Sve je planirano u detalje mjesecima unaprijed. Svadba se, naime, ima održati na jednom nenaseljenom otočiću, pa je organizacija zahtjevnija nego inačeIvanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle godinu su dana odgađali svadbu, kojom žele okruniti deset godina veze. Planirali su ju za ovu subotu, no ponovo ih je privremeno spriječila pandemija koronavirusa.


Mazurkijević se danas testirala na koronu, nakon što se jučer nije osjećala dobro i, nažalost, test se pokazao pozitivnim,  doznaje 24 sata iz organizacije.


“Malo je reći da su mladenci skroz razočarani, sve je bilo spremno, svi su se veselili posebnom danu kada su trebali izreći svoje sudbonosno da, no trenutačno je najbitnije da se mladenka oporavi”, kratko su rekli iz organizacije.

Dali su sve od sebe kako bi ovaj poseban dan za Ivanku i Mrleta protekao u najboljem ozračju. Sve je planirano u detalje mjesecima unaprijed. Svadba se, naime, ima održati na jednom nenaseljenom otočiću, pa je organizacija zahtjevnija nego inače.


Riječ je o otočiću San Marino kod Novog Vinodolskog i uložen je velik trud kako bi se ondje dopremila prava gomila orpeme, od stolice, stolova, hrane, pića, dekoracija, struje, razglasa i svega ostalog potrebno za pravu svadbu.


Pozvan je velik broj uzvanika, a na svadbi se trebao snimiti i spot premijernog dueta Ivanke Mazurkijević i Zorana Prodanovića Prlje. Međutim, svi ovi planovi morat će pričekati dok se Ivanka ne oporavi.