Posvećenosti detaljima

Ivana Kindl snimila novi glazbeni spot – “Pusti da se dogodi”

Edita Burburan

Direktor fotografije je Marko PetrovićIvana Kindl i Dalibor Barić još jednom su isprepleli svoje ideje te se pronašli u kreativi i posvećenosti detaljima u kojima se nerijetko krije simbolika. Riječ je o novom spotu za Ivanin novi singl “Pusti da se dogodi” koji je odmah osvojio top liste i našao se u samom vrhu naijemitiranijih. Spot je sniman u šumi u Grdanjcima kod Bregane te su tamo snimljeni videomaterijali dodatno obogaćeni impresivnim 2D i 3D animacijama. Direktor fotografije je Marko Petrović koji, osim snimateljskog oka, posjeduje i izniman senzibilitet što zajedno s Ivaninom izvedbom i Daliborovim animacijama tvori esenciju impresivnih uratka.


O samo suradnji redatelj spota kazao je kako se uvijek rado odazove na suradnju s Ivanom jer su već uštimani tim pa njihovo zajedničko osmišljavanje i jednostavnost rezultiraju dobrim ugođajem koji prati svaki spot kojeg su dosada radili.
Pjevačica je povodom objave najnovijeg videouratka izjavila:
– Volim surađivati s Daliborom jer je sjajan kreativac i umjetnik s kojim se prilično dobro razumijem budući da svaki put svojim senzibilitetom pogodi bit i atmosferu spota!


Glazbeni spot za pjesmu “Pusti da se dogodi” označava njihovu četvrtu suradnju.
– Smatram da to dosta govori o našem profesionalnom odnosu. Ivana je ovog puta imala ideju da odemo u prirodu i krajnje opušteno i neopterećeno snimimo materijale za spot. Snimanje se tako pretvorilo u lijepo druženje u jesenskoj šetnji šumom. U Ivaninim pjesmama stvarno osjetim jednu iskrenost, čistoću i snagu, u glasu, u tekstu, u nečem između, neuhvatljivom, dodao je redatelj spota.
Pjesma “Pusti da se dogodi” nastavlja sjajan niz autorskih pjesama koje će biti okupljene na nadolazećem studijskom izdanju Ivane Kindl.