Popularna pjevačica

Indira se prisjetila svojih početaka: ‘Radila sam kao državna službenica, u Zagreb sam došla s jednim koferom’

S.M.

Foto: Arhiva NL

Foto: Arhiva NL

"Ja sam bila mali dotepenac, prepuštena sama sebi i izgubljena u Zagrebu", kazala jeIndira Levak se novom izdanju Special Happy Showa radija HAPPY FM prisjetila svojih početaka, pričajući o starim poslovima i glazbenoj karijeri.


“Četiri godine sam radila kao državni službenik i šefu rekla: Šefe ja vam tako volim glazbu na što joj je on uzvratio, ali Indirice ali mi tako tebe volimo, evo ti šest mjeseci neplaćeno, ako ti krene krene, ako ne ti se nama vrati, a ostalo je povijest. U Zagreb sam došla s jednim koferom, apsolutno ne poznajući grad.


Ja sam bila mali dotepenac, prepuštena sama sebi i izgubljena u Zagrebu. S 18 godina sam napustila roditeljski dom i od tada sama zarađujem. Prvo su mi društvo bili svi zagrebački konobari.
Uzela bih novine pod ruku, sjela na tramvaj, pila kave, razgovarala s konobarima i molila Boga: Dragi Bože daj mi koncerata samo da mogu platiti stanarinu, ne moram ni jesti.


Prvi susjed mi je bio Jasensko Houra, on bi s cigaretom dolazio kod nas i rekao nije to ni tako loše, bio nam je mentor, i bili su jako sretni s nama. Houra mi je prodao i auto, prve novce sam dala, Mercedes A klasa, rekla sam sebi tada da sam uspjela. Srela sam Houru nedavno i rekao je kud sam ti prodao taj auto, baš je bio dobar”, prisjetila se Indira, a prenosi Dnevnik.