Za pop sladokusce

Harry Styles upravo je objavio spot za pjesmu “Golden”

Portal Novi list

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

Pozitivna energija, Harry Styles i hit koji podsjeća na ljeto.Ova godina počinje izgledati malo blistavije zahvaljujući Harryju Stylesu. Ovaj popularni pjevač upravo nam je poklonio glazbeni spot za pjesmu “Golden”, svoj prvi video još od  “Watermelon Sugar” koji je objavljen svibnju. Styles provodi većinu glazbenog videa u pokretu, a mi se na to ne ljutimo, pogotovo kad se pretvaramo da trči kako bi se sastao s nama.


Prpošna energija, vedrina ljeta i zarazan ritam, stvorili su savršenu energiju glazbe i videa koji podsjeća na scene iz slatkastih romantičnih komedija.


Ako se pitate zašto vam video daje neodoljiv osjećaj radosti, osobito kad obratite pažnju na to kako izgleda sam Styles, to je zato što je to Styles tako i zamislio.
“To je jedna od prvih pjesama kada sam stvarao album i uvijek mi je predstavljala zadovoljstvo”, rekao je Styles u nedavnom intervjuu za AP Entertainment. “I želio sam snimiti video koji bi predstavio tu energiju. Volio bih misliti da će to možda razveseliti neke ljude. Mene veseli.”


Možete pogledati cijeli video, tako da Styles ne mora “biti sam”.