Novi singl

Harry Styles preuzeo je dnevnu sobu svog prijatelja kako bi snimio “As It Was”

Portal Novi list

“Postavio bih studio u dnevnoj sobi svog prijatelja, koja je udaljeno otprilike sat i pol izvan Londona”Harry Styles je objavio novu pjesmu po prvi put nakon dvije godine, a najavio je i svoj nadolazeći album “Harry’s House”, koji bi trebao izaći 20. svibnja. Styles kaže da je novi singl “posljednja pjesma koja je napisana za album. Napisana je na selu u Engleskoj i jedna je od mojih najdražih pjesama na albumu. Radi se o prihvaćanju promjena , izgubiti sebe, pronaći sebe.”


Kako bi snimio novi singl, Styles je prilično preuzeo dnevnu sobu svog prijatelja. “Postavio bih studio u dnevnoj sobi svog prijatelja, koja je udaljeno otprilike sat i pol izvan Londona”, rekao je. ” Moj prijatelj je mislio ‘nema problema’ i mislio je da ću donijeti malo stvari. Pojavio sam se s puno opreme i pretvorio cijelu sobu u potpuno funkcionalan studio. Mislim da je to bilo mjesto gdje su on i njegova obitelj gledali televiziju, a za njih više nije bilo mjesta.


Što se tiče samog singla, “As It Was” ima prilično poseban zvuk. U razgovoru s Romanom Kempom, Styles otkriva tko je osoba na početku pjesme. “To je glas moje kumice, [Ruby]. Pokušavala me je nazvati prije spavanja svake večeri, tako da jednom nije zvala, i poslala mi je to, a ja sam to nekako iskopao u nekom trenutku kada smo bili u studiju i stavili smo to ispred pjesme iz nekog razloga, i jednostavno sam se zaljubio u nju.”
Styles također otkriva da je već snimio neke od drugih videa za album, od kojih jedan uključuje kako leži preko golemog kreveta ispred Buckinghamske palače – nešto što su mnogi obožavatelji već primijetili.