PJESMA OPTIMIZMA

Goran Karan predstavlja novi singl i redateljski prvijenac „Baš me briga“

P. N.“Baš me briga” novi je singl mediteranskog ugođaja Gorana Karana s kojim će se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Pjesmu autorski potpisuje Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.


Ova pjesma govori o stanju posebnog zadovoljstva i potpunosti koje nastaje kada se sjetiš i osjetiš što ti je u životu zaista važno. O osjećaju koji se budi kada se vraćaš na drago mjesto koje ti donosi mir i zadovoljstvo. Tada se u srcu sretnu i poljube životna retrospektiva i perspektiva, sve ima smisla, a osmijeh ti sam sleti na lice“, objasnio je Goran Karan.

Zanimljivost spota je da je Goran Karan osim scenarija, ovaj put potpisao i režiju, stoga je ovaj spot i redateljski prvijenac. Snimatelj je bio Jovica Kozlica, Sanja Krstulović je bila (i ostala) majstor šminke, a spot je montirao Željko Petreš, koji mi je bio i mentor na mom redateljskom početku.


Sva događanja su snimljena na splitskoj plaži Bačvice. To je moje omiljeno mjesto i jedan poseban mikro-svemir i paralelna dimenzija, u kojoj uvijek ima mjesta i vremena za mir, radost i igru. Na Bačvicama prestaje onaj obvezni dio programa i tu se, snagom elemenata i dragim društvom, punim dobrom voljom“.