Sretan povratak

Željko Joksimović 18. travnja u Areni Zagreb

Ivana Kocijan

Željko Joksimović / Foto promo

Željko Joksimović / Foto promo

Ulaznice za koncert u prodaji su od 25. studenoga u sustavu i na prodajnim mjestima EventimaPresretan sam što se vraćam u Zagreb nakon tri godine.


Hrvatska i zagrebačka publika je jako probirljiva i zahtjevna, svaki koncert u Zagrebu za mene je veliki izazov i na meni je da opravdam njezina očekivanja te da im uzvratim dobrom glazbom i energijom, odličnom i profesionalnom produkcijom, izjavio je Željko Joksimović, jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika, u povodu koncerta koji će održati 18. travnja 2022. u zagrebačkoj Areni.


Četrdesetdevetogodišnji pjevač i glazbenik zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta, koji je ostvario niz zapaženih uspjeha na Euroviziji kao izvođač ili kompozitor s pjesmama “Lane moje”, “Lejla” te “Nije ljubav stvar”, na zagrebačkom će koncertu izvesti i druge poznate pjesme kao što su “Nisam te zbog lepote voleo”, “Nije ljubav stvar”, “Leđa o leđa”, “Milimetar”, “Drska ženo plava”, “Ponelo me”.
Ulaznice za koncert u prodaji su od 25. studenoga u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima.


Producent koncerta je tvrtka Music time d.o.o. iz Zagreba.


Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite važećima u tom trenutku.