Nagrađen za Hit listopada

Željko Bebek komentarom na društvenim mrežama izazvao brojne reakcije obožavatelja

P. N.

NL arhiva

NL arhiva

'Hvala svima koji su glasali, volim što vam se pjesma Kćeri moja sviđa onako kao i meni', napisao je Bebek 


 


Željko Bebek dobitnik je nagrade Cesarica za Hit listopada s pjesmom „Kćeri moja“. Emotivna pjesma za koju glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević, govori o ljubavi između oca i kćeri, a legendarni Bebek posvetio ju je svojoj kćeri.
 


Nakon objave o dobitniku nagrade Cesarica za mjesec listopad, Bebek se oglasio ispod jedne od čestitki na Facebook statusa s komentarom: ‘Hvala svima koji su glasali, volim što vam se pjesma Kćeri moja sviđa onako kao i meni’. Obožavatelji Željka Bebeka odmah su se oglasili i uključili u komunikaciju s njim. To možete samo vi!, Ti si jednostavno kralj!, To je više od pjesme’ samo su neki od komentara koji su dočekali legendarnog pjevača. 


 


Do kraja godine preostala su još dva izbora, onaj za Hit studenog i Hit prosinca, a nakon toga slijedi veliko finale najveće glazbene nagrade publike Cesarica. Tko će dobiti prestižnu nagradu za Hit godine, saznat ćemo krajem siječnja 2022.


 


Za sad su u konkurenciji dobitnici mjesečnih nagrada: Matija Cvek s pjesmom Ptice, Albina s pjesmom Tick-Tock, Marko Kutlić i Budi moja noć, Tonči Huljić & Petar Grašo s pjesmom Inamorana, Gibonni i Kiša (Z’naab), Željko Bebek s pjesmama Kupit ću nam sat i Kćeri moja, Matija Cvek i Marko Kutlić, također obojica s duplim nominacijama s pjesmom Zaplesala je s ljetom, Dalmatino s pjesmom Refužo i Lorena s pjesmom Tvoja i gotovo.


 


A iščekujući veliko finale, najveća glazbena nagrada publike Cesarica uvela i je jedan novitet – s ljubiteljima domaće glazbe od sada će komunicirati i putem Viber zajednice. Na ovoj popularnoj komunikacijskoj platformi smješten je i Cesarica chatbot, od milja zvan “robot” putem kojeg publika tijekom cijele godine daje glasove svojim omiljenim pjesmama, a od sada im je dostupna i Viber zajednica putem koje će se članove informirati o svim novostima i aktualnostima vezanim uz nagradu i pjesme u konkurenciji. Članovi unutar zajednice mogu razmjenjivati poruke i međusobno komunicirati te time publika nagrade Cesarica dobiva još jednu interaktivnu komunikacijsku platformu.